BUITEN STUCWERK

Uw gevel weer fris en strak

Buiten stucwerk opties

Er zijn meerdere opties voor het laten afwerken van uw buiten muren en plafonds. Dit geld ook als u besluit een buitenmuur te laten stucen.

Buiten stucwerk geeft niet alleen een fraaie uitstraling de woning is beter geïsoleerd en beschermt tegen slechte weersinvloeden. Ook vocht doorslag van u gevel zal het stucen van uw buitenmuren grotendeels tegen houden.

Pleisterwerk buiten
Pleisterwerk is een gladde cement gebonden stuclaag op de buitenmuur van uw woning. Buiten stucwerk moet ten alle tijden cement gebonden wezen. Cement is een product wat goed tegen vocht kan en niet verzeept. Een pleisterlaag die word aangebracht zal na zijn uitharding eventueel nog kunnen worden afgedicht met een buiten muurverf.

Schuurwerk buiten
Als u een afwerking wilt kiezen die in een keer klaar is is schuurwerk de juiste keuze. Een laag schuurwerk varieert van 3 mm dikte tot aan 1 cm dikte. Als de laag is aangebracht word deze door de stukadoor afgeschuurd met een schuurspons zodat er een licht vlammen effect ontstaat. Schuurwerk is een waterafstotende pleister die een leuke uitstraling creëert aan uw huis.

Versteviging tegen scheuren
Ook zou uw buitengevel kunnen gaan werken en scheuren. Als er scheuren in de gevel worden aangetroffen zal er gaas aangebracht moeten worden. Wagenings gaas wordt ingebed tussen 2 lagen stucwerk. Op het moment dat er spanning op het stucwerk komt te staan zal het gaas zo goed als alles bij elkaar houden. Mocht het dan toch gaan scheuren dan is gevelisolatie het laatste red middel.

Graag brengen we een offerte voor u uit voor het schuurwerk. We komen graag bij u langs om de klus voor te bespreken, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken en er geen onverwachte kosten meer bijkomen.

En betrouwbaar stukadoorsbedrijf die met u meedenkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons vandaag nog! 06 – 53 304 735