SIERPLEISTER

Vakmannen op het gebied van pleisterwerk.

U kunt het raap- of pleisterwerk laten afwerken met sierpleister. Omdat sierpleister het uiteindelijke uiterlijk van uw muren bepaalt, is het belangrijk de juiste afwerking te kiezen. Wij kunnen u daarbij helpen en verschillende voorbeelden laten zien. Wij hebben de juiste expertise in huis om uw wanden professioneel te voorzien van een laag sierpleister. De meestgebruikte soorten sierpleister zijn:

Spachtelputz stucwerk
Rustiekputz stucwerk
Granol stucwerk

Sierpleister is een mooie en praktische afwerking van uw muren. Veel sierpleisters kunnen in kleur worden aangebracht, zodat wij u meteen de moeite van zelf schilderen uit handen nemen. Het voordeel van stucwerk in kleur is dat er geen kleurverschil te zien is bij kleine beschadigingen. Dit noemen wij de kleurechtheid van het stucwerk. Verder is sierpleister boenvast en dus makkelijk schoon te maken.

Graag brengen we een offerte voor u uit voor het schuurwerk. We komen graag bij u langs om de klus voor te bespreken, zodat we een offerte op maat voor u kunnen maken en er geen onverwachte kosten meer bijkomen.

Duo Stuc Putten; een vakwerk stukadoorsbedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons vandaag nog! 06 – 53 304 735